Algemene Voorwaarden


PRIJZEN
Alle prijzen op de website zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief handelings- en verzendkosten.
 
BETALINGSMOGELIJKHEDEN
IDEAL, VISA, Mastercard, PayPal en Bankoverschrijving.

VERZENDING
Wanneer we je betaling binnen hebben zal de bestelling binnen 48 uur worden verwerkt. Mocht het anders zijn zullen we een email sturen. Alle items worden ingepakt verstuurd. Je kunt het meteen iemand cadeau doen (of jezelf natuurlijk). Bestellingen worden verstuurd via PostNL. By Bolina is niet verantwoordelijk voor beschadiging of het verlies van de verzonden goederen.

ONTVANGST
By Bolina doet haar best om je bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen nadat je betaling binnen is. Na ontvangst van de betaling wordt je bestelling direct op de post gedaan. Een normale bestelling in Nederland neemt zo’n 3 tot 5 werkdagen in beslag. Weekenden vallen
hierbuiten evenals vakantiedagen. Wil je vanuit het buitenland iets bestellen? Stuur dan een
email naar info@bybolina.com.
 
BESCHADIGING
By Bolina is niet aansprakelijk voor het verlies ofwel de beschadiging van producten tijdens de verzending.

GARANTIE
By Bolina garandeert dat de specificaties van de afgeleverde goederen gelijk zijn als de
aangeboden producten. Uitzonderingen kunnen zijn verschil in kleur en de structuur. Een aantal van onze producten zijn handgemaakt. Het kan dus zo zijn dat niet ieder item identiek is. Beschadigingen die zijn ontstaan als gevolg van normaal gebruik of die zijn te wijten aan de aanzienlijke schuld van de klant vallen niet onder de garantie.

RETOURNEREN
Wanneer je je bestelling hebt ontvangen, ben je verplicht alles goed te bekijken. Wij besteden veel aandacht aan onze items en willen dan ook dat jij tevreden bent. Als het om welke reden dan ook niet aan je verwachtingen voldoet, kun je de ongewenste items binnen 14 dagen retourneren en/of ruilen. Stuur in dit geval een email naar info@bybolina.com om je retour te melden. Alle items moeten in nieuwe/ongebruikte staat verkeren. Verzendkosten en eventuele administratiekosten worden niet terug betaald. Retourzendingen met onvoldoende porto worden net aanvaard. De items die wij terug krijgen en goedkeuren, worden vervangen voor een gewenst item van dezelfde waarde en weer terug gestuurd. Ook kun je er voor kiezen om het originele aankoop bedrag terug te krijgen. Restitutie wordt gedaan binnen 30 dagen na het ontvangen van het geretourneerde item. By Bolina aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade claims of gevolgschade in welke hoedanigheid onderbouwd als gevolg van het gebruik van haar producten door de consument of derden.

OVERMACHT
By Bolina is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting aan de klant indien gehinderd door overmacht. In elk geval wordt onder overmacht verstaan digitale uitsplitsing op By Bolina en transport vertragingen (stakingen bijvoorbeeld).

INTELLECTUELE EN INDUSTRIËLE EIGENDOM RECHTS
Je dient alle intellectuele en industriële eigendomsrechten welke rusten op de door By Bolina
geleverd volledig en onvoorwaardelijk producten te respecteren.

PRIVACY
By Bolina zal jouw privacy altijd respecteren. By Bolina gebruikt klantinformatie alleen voor
verwerking en verzending van orders en zal onder geen enkele omstandigheid worden verkocht, openbaar gemaakt of verspreid aan derden. Deze Algemene Leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op elke levering door By Bolina.

VRAGEN
Mocht je over de algemene voorwaarden vragen hebben. Neem dan contact met ons op via
info@bybolina.com.